Kursinformation

Välkommen till min hälsovärld!
Vad roligt att just du har hittat hit.

Målet med en här kursen är dela med mig av min kunskap om näringslära, matlagning och hur du ska tänka när det känns svårt och tungt att lära sig nya ätvanor.

Den här kursen passar dig som är ny kund och vill gå ner upp till 10 kilo.

Under 6 veckor får du tillgång till mitt unika viktminskningsprogram, Kickstart steg 1, som är baserad på en lågkolhydratkost – periodisk fasta med enkla, goda och lättlagade recept. Du får menyplaner, recept och inköpslistor, allt för att du ska lyckas med att ändra och kunna hålla dina nya vanor på ett bra sätt. Under tiden får du njuta av god och mättande mat.

Jag kommer att inspirera dig med kortare videofilmer och det kommer även finnas nedladdningsbara dokument att skriva ut och spara.

Innehåll:
Vi inleder med ett ”turboprogram” som utlovar 4-5 kg viktminskning på två veckor. Turbon innehåller tre fastedagar per vecka, med god och näringsrik mat som mättar bra. Efter ”turboprogrammet” får du varje vecka nya menyplaner, recept och information om näringslära. Om du vill, avslutar du kursen med fyra dagars vattenfasta för en extra skjuts på förbränningen. Annars följer du det ordinarie kickstartsprogrammet, och fortsätter gå ner i vikt.

Vad säger våra kunder som gått kursen?

– Det fungerar för att kostplanen går ut på att äta olika mycket kalorier varje dag!
Helen, Göteborg

– Magen är inte svullen längre och jag känner mig pigare, gladare och friskare!
Kamilla, Uppsala

– Jag har bättre ork och känner mig mer energisk än tidigare!
Pia, Stockholm

– Det har gått snabbt att gå ner i vikt! Det bästa med kursen har varit alla goda enkla recept som inspirerar och har gjort mig motiverad att fortsätta.
Petronella, Jönköping

Varmt välkommen att köra igång din första kickstart!

/ Ulrika

Köp nu - 599 kr