Hitta arbetsglädje och stressa mindre

Äntligen är du här!
Låt mig få ta med dig genom sju delar i en kurs jag önskar att jag själv hade fått gå för länge sedan. Då hade jag kanske förstått att jag kan påverka så mycket själv för att må bättre, stressa mindre och skratta mer.

Livet är precis de dagar som kommer och går, inte bara de dagar vi minns. Den här kursen lyfter fram just detta, att varje dag är viktig, att varje dags utmaningar och problem förtjänar en verktygslåda med möjliga lösningar oavsett om vi är på jobbet eller inte.

I kursen tar vi avstamp i det faktum att glädje leder till framgång, inte tvärtom. Den förklarar varför glädje är en förmåga, inte en egenskap och på vilket sätt det går att träna upp den förmågan för att bli en medarbetare och en person som skapar snabbare kontakt med andra, presterar mer, stressar mindre och samtidigt mår bättre.

Det finns faktiskt möjlighet att finna glädjen på jobbet även om arbetsuppgifterna inte alltid är de roligaste, det finns en chans att bättre klara av balansen mellan jobb och allt det andra. Kursen ger dig sju inspirerande och motiverande filmer där jag förhoppningsvis kan smitta dig min entusiasm när jag guidar dig fram till mer arbetsglädje och en skönare vardag.

Lycka till!
/Christina

Dela med vänner

Detta är

En kurs inom arbetsglädje.

Du får

13 kapitel, 5 filmer.

För vem

Passar alla som vill få verktygen till att må bättre, stressa mindre och skratta mer på jobbet.

Du behöver

Inga speciella redskap.

Här ser du kursens kapitel

1

Kursinformation

2

Vad är arbetsglädje?

Hur ser din arbetsglädje ut?

3

Glädje

Checklista

Spotifylista med gladlåtar

4

Vad ska jag göra?

Snabbtest

Avslappningsmusik

5

Vi är varandras arbetsmiljö

6

Ta skrattet på allvar

7

Acceptera och påverka

8

Länkar till skratt

9

Tack!

Lär känna Christina Stielli