Verktygen för att förändra ditt liv

Varmt välkommen
– Jag vill byta skola, säger min dotter plötsligt. I samma sekund inser jag att hon funderat på detta länge och väl. Jag frågar henne varför och hon berättar och vi pratar. Hur det kommer sig? Vad hon vill? Från det ena till det ett annat. Hon vill mer. Hon vill ha förändring.

Så är det ibland. Att livet kommer emellan. Vi står mellan viktiga beslut och nya möjligheter. För en del är tanken att gå från ett arbete till ett annat en livsutmaning. För andra kan det vara den enklaste saken i världen, till och med inspirerande. Oavsett om det gäller träning, förhållande, arbete, skola, barn, livsplanering eller investeringar, är kunskapen om hur vi hanterar och gör förändringen hela skillnaden.

Det är skillnad på att tänka och att göra.
Ibland behöver vi stanna upp och lära oss om det som sker. Unna oss tid för reflektion och lärande. Verktyg för förändring är en konkret, tydlig och praktisk utbildning om förändring. Ett beslut blir så mycket bättre när vi förstår varför och vad vi behöver göra.

Under den här kursen får du kunskap, verktyg och inspiration som hjälper dig att lättare realisera planen, hantera de olika utmaningarna, bredda och fördjupa ditt beslut, förstå motivationen bakom och förstå lite mer om dig själv.

Kursmaterialet är framtaget efter år av föreläsningar, utbildningar och coaching med hundratals klienter, som alla har en sak gemensamt. Att vilja hantera och lyckas med sin förändring.

De som fått ut mest av denna kurs är de som varit noggranna med övningarna, tagit sig tid för inspirationsfilmen och arbetat med verkliga frågeställningar från den egna vardagen.

Jag kan bara ge en viktig och tydlig knuff, i form av inspiration och verktyg som jag vet fungerar och som fungerat för hundratals klienter före dig. Men det är tanken som kan försätta en värld i rullning. Sedan är det handling som gäller.

/Alexander

Dela med vänner

Detta är

En kurs.

Du får

12 kapitel, 8 filmer.

För vem

För dig som vill göra en förändring.

Du behöver

Inga redskap.

Här ser du kursens kapitel

1

Kursinformation

Tips

2

Power kraft

3

Kraftfulla mål

4

Motivation

5

Beslut

6

Perspektiv

7

Tre fällor

8

Planering för förändring

9

Sammanfattning

Tack

Sedan då ...

Så hur gick det för dottern?

Lär känna Alexander Holmberg