Kursinformation

Vad roligt att just du har hittat hit till min kurs som handlar om hur du blir en bättre golfare ifrån grunden.
Jag som kommer vara med dig genom den här kursen heter Jenny Hagman och jobbar som coach och tränare. Jag brinner för att hjälpa mina elever framåt mot att nå sina mål och se till att de håller balansen och mår bra på vägen.

Med en bakgrund som elitidrottare och många år som tränare, vet jag vad som fungerar och vad som inte fungerar. För att bli en bättre golfare och utvecklas så tror jag på att börja med grunderna, oavsett om det handlar om styrka, rörlighet, teknik eller mental träning.
För att bli en bättre golfare och utvecklas är det viktigt att börja med grunderna, oavsett om det handlar om styrka, rörlighet, teknik eller mental träning.

I denna kurs kommer du att få information, tips och övningar om just detta. På ett enkelt sätt får du lära dig hur du får ut det mesta möjliga av din golf, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren golfare. Kursen innehåller specifika träningsprogram för golfare inom rörlighet och styrka, övningar för att säkerställa att dina tekniska grunder sitter och övningar i mental träning så att du behåller lugnet när det gäller.

Kursen är anpassad för att fungera under hela året.

Du behöver:

  • Tillgång till en drivingrange eller annan plats där du kan träna ditt slag
  • En golfklubba och golfbollar
  • Ett par lätta vikter, köpta eller egentillverkade spelar ingen roll.

Varmt välkommen!

/Jenny

Köp nu - 199 kr