Kursinformation

Det här är ingen quick-fix. Det är startskottet för en sund livsstil. För alltid.

Hej!
Varmt välkommen till denna kurs. Jag som har skapat kursen och som ska coacha dig genom denna detox heter Ulrika Fallenius.

Jag är hälsocoach och kommer att peppa dig hela vägen fram. Jag hoppas att du kommer gilla innehållet och upplägget.

Är du redo?
Vad kul att du valt att köra en detox! Med god planering, mental förberedelse och en stor dos motivation, så kommer det gå som en dans.

De flesta av oss har ambitionen att äta sunt och träna regelbundet, men så kommer vardagen emellan. För mycket stress, för lite tid… Vi hittar gärna bortförklaringar till att inte prioritera vår hälsa.

Men vad kan vara viktigare? När vi äter rätt, rör på oss och väljer hur vi vill leva vårt liv så mår vi ju så mycket bättre, på alla plan. Den här detoxen är ingen quick fix-diet – det är istället startskottet på en sund livsstil, för alltid. Motivation är det allra viktigaste, för om du inte känner dig laddad och öppen för att  göra de livsstilsförändringar som krävs för ett hållbart & friskt liv, så kommer du snart ge upp. Visst kommer det kännas svårt i början när huvudvärken sätter in efter kaffeabstinensen eller när sötsuget gör sig påmint, men med din vilja och pepp från mig så kommer detoxen – och din nya livsstil – kännas både rolig och lätt. Jag inspirerar till  smarriga, okomplicerade rätter lagade på riktiga råvaror som håller hungern borta. Och sötsuget ska vi också hitta lösningar på.

Okej, är du redo? Då kör vi igång – börja läsa igenom sida för sida i kursmaterialet. Sedan Det är dags att ge kroppen det den verkligen vill ha och mår bäst av: massor av grönsaker, rotfrukter, frukter, bönor, fullkornsprodukter, nötter och till och med getost!

Varmt lycka till!

Köp nu - 599 kr