Ulrika Fallenius

Hälsocoach, föräldracoach & yogainstruktör

Ulrika Fallenius

Som mamma, fru, vän och företagare behöver jag vara på topp. Det gör jag genom att ta hand om min kropp och själ – och det är det jag inspirerar andra till också. Jag heter Ulrika Fallenius och håller yogaklasser och coachar grupper och individer till bra matvanor, minskat sötsug och mindful eating.

Dessutom håller jag kurser för föräldrar med barn i dagis- och småskoleåldern, för att uppmuntra till en mer harmonisk vardag. Att motivera till smartare livsstilsval – oavsett det gäller mat, träning, jobb eller familj – är något av det roligaste jag vet.

Min egen hälsoresa började först i 20-årsåldern då jag började springa och gå på aerobicsklasser på gym. En dag snubblade jag in på en yogaklass och har sedan den dagen yogat flera gånger i veckan. När jag i samma veva fick diagnosen celiaki (glutenintolerans), behövde jag plötsligt lära mig att laga mat på annat än pasta. När jag så småningom fick barn ändrade jag mina kostvanor ytterligare för att bli piggare och mer balanserad. Det var glasklart att mina hälsosammare vanor gav positiva resultat, jag blev både fysiskt och mentalt starkare.

Jag lämnade mediakarriären bakom mig och utbildade mig till yogainstruktör, hälsocoach och föräldracoach – och nu inspirerar och peppar jag andra till samma livsstilsförändringar. Men hur gör man för att äta bättre, röra på sig mer och vara en mer närvarande förälder? Jo, det visar jag dig i mina kurser som ger dig smarta verktyg för en hållbar, härlig och hälsosam livsstil – något du når med ganska små förändringar.

Välkommen till mina kurser – med min hjälp kommer du att hitta din perfekta livsstil!

För frågor och mer inspiration & pepp, gå in på min hemsida www.glowbyu.com
eller följ mig på Instagram www.instagram.com/glowbyu

Your life does not get better by chance, it gets better by change.

/Ulrika