Kursinformation

För att få ut så mycket som möjligt under de här veckorna – var ärlig!

Hej! Jag heter Raymond Ahlgren. Jag är föreläsare och coach inom personlig utveckling.
Målet med den här kursen är att vi tillsammans ska ägna 24 dagar åt att reflektera kring saker som livet, stress, harmoni och kärlek. Bekräftelse, ensamhet, lycka – och lite annat som ligger i linje med det jag jobbar med.

Alla människor söker lycka
Men varför är det då så få som är genuint lyckliga? Helt enkelt för att vi söker på fel ställe. Och efter fel sak. Vi söker efter det som ska få oss att undvika att känna sorg och smärta istället för att omfamna alla känslor.

Vad är lycka
Det är det första du behöver klura ut – vad är lycka för dig? Hur ska du annars hitta dit?
Alltså – alla människor söker lycka i någon form. Och olika saker gör olika människor lyckliga.

Fokusera på det du längtar efter
Att läka och växa som människa handlar egentligen inte om att bli bättre, bli lagad eller fixas till. Det handlar om att släppa allt i ditt liv som inte är du. Alla förväntningar, alla konstiga trosuppfattningar och all fasad som du så omsorgsfullt byggt upp genom åren.

Låt det få ta sin tid
Under den här kursen får du hjälp att skala bort lager efter lager tills du hittar ditt sanna jag. För du finns där. Under alla lager av rädslor, mentala modeller och glansig yta. Se dig själv i rollen som DU utan rädslor. Rör dig medvetet i den riktning dit du vill. Och ha tålamod.

Hoppas att du hänger på!

Varmt välkommen

/Raymond

Köp nu - 599 kr