Kursinformation

Kickstarta smartare matvanor – ös på med massa goda nyttigheter.

HEJ!
Vad kul att du har hittat hit. Jag som har skapat denna snabbkurs i hur du lätt kommer igång att laga nyttig mat heter Ulrika Fallenius.

Jag brinner för att sprida tips och knep för att göra vardagen enklare, och sundare. Så att vi kan hålla oss pigga, glada och friska länge.

Vill du också börja äta nyttigare?
Du kanske gör några försök ibland, men faller lätt tillbaka i gamla hjulspår – och det blir lätt lite mycket av det mesta. Du vill börja ditt nya hälsosamma liv men tiden räcker inte riktigt till, eller så vet du inte ens var du ska börja. Det vill jag ändra på.

Himmelskt god mat som gör dig mätt
Målet med den här kursen är att hjälpa dig att med små steg påbörja en förändring mot smartare mat – maträtter som ska vara lätta att laga, mättande, nyttiga och förstås supergoda. Inte minst kommer du snabbt att märka positiva förändringar, bland annat:

  • Bättre humör
  • Mer ork
  • Mindre uppsvullen mage/magont
  • Lättare att nå och hålla din idealvikt.

Recept och värdefull information
I den här kursen får du enkla tips på hur du snabbt kan börja laga nyttigare mat. Dessa maträtter är förstås bara ett smakprov på smart mat, men förhoppningsvis ger det dig inspiration till en fortsatt sund livsstil.

Jag delar med mig av mina nyttigaste & godaste favoritrecept: ett par frukostförslag, några lunch- och middagstips och en löjligt god sötsak (den vill du inte missa) och visar i korta videoklipp hur du tillagar dessa.

Utöver dessa recept får du värdefull information om vad som är bra att tänka på för att skapa smartare matvanor. Hur påverkas vi av maten, vad bör vi äta och vad bör vi undvika?

Innehåll:
Kursen innehåller snabb information om vad vi bör äta och varför, samt sex recept med korta instruktionsvideor som på ett enkelt och kul sätt visar hur man lagar smart mat. Det enda köksredskapet som är bra att ha i köket för att laga dessa maträtter (förutom en spis, ugn och vanliga redskap som bunkar, kastruller och sådant) är en matberedare.

Är du redo att lära dig laga goda, vardagssmarta maträtter? Häng med!

Ulrika

Köp nu - 299 kr