Hitta toppformen med smoothies och soppor

Välkommen till smoothies och soppornas värld!
Nu är den här – trenden som har funnits i några år i USA, Australien och även i andra delar av världen. Och den är med all säkerhet här för att stanna.

Vill du få maximal energi så ska du hoppa på hälsosmoothietrenden och skapa en livslång relation till den. Härliga, näringsfyllda sallader i flytande form och gärna förvarade i dina finaste burkar och glas.

Många jag pratar med känner sig osäkra och vill veta hur man enklast kommer igång med att göra smoothies. I den här kursen får du recept, tips, motivation och inspiration så att du kan förvandla grönsaker, bär och frukter till supernyttiga, läckra smoothies. Du kommer att få uppleva helt nya smakupplevelser men tro inte att du ska behöva rynka på näsan. Nej, tvärtom, du kommer att älska dem. Komplettera gärna dagen med en soppa och du kommer känna hur du fyller dig med energi. Är du redo att maxa din hälsa och turboladda kroppen med grön energi?

Flytande grön energi
Hemmagjorda smoothies innehåller inga onaturliga konserveringsämnen, smaker eller färgämnen, och de ger massor av positiva hälsoeffekter:

 • de stärker immunförsvaret
 • de förbättrar nagelkvaliteten
 • de ger huden och håret lyster
 • de förbättrar matsmältningen
 • de förhindrar förstoppning
 • de minskar risken för inflammationer
 • de har detoxande egenskaper
 • de hjälper dig att gå ner i vikt (om det är aktuellt)
 • de förebygger typ 2-diabetes och andra livsstilsrelaterade sjukdomar
 • de kan förbättra insulinkänslighet
 • de ger massor av energi och maximerar vitaliteten. 
När du börjar dricka smoothies regelbundet kommer du att märka att du får mycket mer energi. Om du redan har hittat en bra livsstil, hjälper de gröna drinkarna dig att behålla din goda form och de stärker dessutom immunförsvaret.

I butikernas hyllor är det svårt att hitta en smoothie som är fri från onödigt socker och en massa E-nummer. Färska, hemmagjorda  smoothies är däremot riktiga hälsobomber. När kroppen har fått smak på dina smoothies kommer den inte att vilja vara utan dem, någonsin. De soppor och smoothies som ingår i den här kursen innehåller mängder av antioxidanter, klorofyll, vitaminer, mineraler, enzymer och fibrer.

Vi är alla olika och har våra egna idéer och metoder när det gäller vad vi äter och dricker. Men oavsett vilken kost eller diet du håller dig till, kommer du att märka stora positiva hälsoeffekter om du varje dag lägger till en smoothie till din vanliga kost.

Nu sätter vi igång!

Dela med vänner

Detta är

En kostkurs.

Du får

10 kapitel, 9 filmer.

För vem

Passar alla.

Du behöver

Inga redskap.

Här ser du kursens kapitel

1

Kursinformation

2

Gröna smoothies

3

Hemlig kod

4

Bra att tänka på

Basingredienser att ha hemma!

5

Vad händer i kroppen?

6

Vegetariska soppor

7

Mellanmål

Min favoritsmoothie

Grön gurksmoothie

8

Tack!

Lär känna Marlene Gustawson