Marlene Gustawson

Kostrådgivare och näringsterapeut

Marlene Gustawson

Jag är kostrådgivare, föreläsare och näringsterapeut. Mitt mål är att entusiasmera och inspirera till en sundare livsstil. Bland annat driver jag Optimal Hälsa som är tänkt som en oas för dig som bryr dig om din hälsa. Här kan du bland få olika typer av rådgivningar och botanisera i kosttillskott och fantastiska örter. Jag är också vd på GI-boxen och GI-viktkoll.

Jag har alltid varit matlagnings – och kostintresserad och har gett ut boken ”Livet är en fest” som är en GI-kokbok. Under hösten 2012 kom boken ”Harmoniska hormoner” som jag har skrivit tillsammans med Lotten Odh. En bok som är tänkt att hjälpa kvinnor ”mitt i livet” att behålla och hitta ännu mer vitalitet. Jag har även gett ut ”Gröna Juicer & Smoothies” och tillsammans med Ola Lauritzon ”Gröna soppor & Smoothiebowls”.

Numera vill och förstår jag att jag ska leva livet i fulla drag! Jag har alltid varit livsglad men nu vill jag att livet ska vara tokglatt. 
För några år sedan kämpade jag med besvärliga tumörer som förstört stora delar av mitt tarmsystem och lett till flera svåra operationer.

Med dessa erfarenheter i bagaget känns min hälsooas ännu viktigare och mina rådgivningar är alltid individanpassade. Jag jobbar efter teorin att ”alla är vi olika”. Vi har gått igenom olika händelser och är av olika kön, ålder och vikt. Därför behöver vår kost individanpassas och inte tillhöra någon specifik diet. Jag vill att varje dag ska fyllas av små äventyr, lust och hälsosam mat som just du får energi av.

Vill du veta mer om mig finns jag på
Instagram – Marremyra
Bloggen – Marlenes hälsokoll

//Marlene