Kursinformation

Hej och välkommen till Assattack.
Jag heter Oscar Jöback och har jobbat med träning i 26 år. Jag vill må bra och känna att min kropp gör som jag säger. Jag vill även känna att jag har kontroll över varje rörelse jag gör och att dessa rörelser är en investering för nuet och framtiden.

Med Assattack kommer du att träna upp styrka, smidighet, balans och explosivitet i ben och rumpa. Målet med det här passet är att du ska våga utmana dig själv och få en och samma övning att bli så jobbig som möjligt, ju längre tiden går och desto  tryggare du blir med övningen/övningarna.

Kursen innehåller olika delar och har alla ett specifikt träningsfokus. En del består exempelvis av rena knäböj, vilket ger styrka och är en bra basövning som de flesta klarar av. En annan  del består av kondition där du attackerar ben och rumpa på ett annat sätt.

Du börjar med att värma upp för att förbereda benen på vad som kommer. Benen behöver attackeras på olika sätt för att klara av vardagliga sysslor och orka mer. Du kommer verkligen att märka skillnad om du kör 2-3 gånger per vecka i 30 minuter från början till slut.

Nu sätter vi igång!

Köp nu - 249 kr