Kursinformation

Hej
Vad kul att du har hittat hit. Jag som kommer att leda dig under den här kursen mot ett bättre löpsteg heter Malin Ewerlöf. Jag har själv sprungit i hela mitt liv, så för mig är löpning en självklarhet och ett måste för att jag ska fungera i min vardag.

Alla kan inte ha som mål att bli världsmästare i löpning, men att däremot ha en bra kondition är viktigt för alla för att orka med en allt tuffare vardag.

Oavsett om du behöver hjälp med att komma igång och bygga upp en icke existerande kondition eller vill förbättra en redan bra kondition, har jag – utifrån min över 30-åriga erfarenhet av löpträning, precis vad du behöver.

Under den här kursen vill jag att du ska få ett grundläggande tänk kring löpteknik för att komma igång med löpningen på rätt sätt från början.

Vi kommer att gå in på: 

  • Löpteknikövningar
  • Stretching
  • Löpsteget

Du kan springa i princip i vilka kläder som helst, men det finns stora fördelar med att välja kläder som är specifikt anpassade till löpning. Det allra viktigaste när det gäller utrustning för en löpare är ändå att köpa ett par bra löparskor.

Jag hoppas att denna kurs ska kunna bidra till att utveckla din löpning på det sätt du själv önskar.

Nu sätter vi igång!

/ Malin

Köp nu - 399 kr