Kursinformation

Vad kul att just du har hittat hit till min kurs. Jag heter Henrik Fexeus och kommer vara med dig genom min kurs – Konsten att läsa tankar.

All kommunikation börjar redan på det ordlösa planet
I den här kursen får du därför lära dig hur ordlös kommunikation fungerar, såsom kroppsspråk, ansiktsuttryck och tonfall. Kursen ger dig också enkla men kraftfulla tekniker för att du snabbt ska kunna skapa en god relation med vem du vill.

Faktum är att du redan använder dig av dessa tekniker utan att veta om det. I varje möte du har använder du din ordlösa kommunikation för att antingen stärka eller försvaga din relation till den andra personen. Men eftersom du inte vet vad du gör, blir det ofta tvärtemot vad du tänkt dig.

Försäkra dig om att den andra personen förstår dig
Om du har något meningsfullt du vill säga till någon, oavsett om det är att komma överens om en viktig affärsuppgörelse eller be någon plocka ur diskmaskinen, så måste du först ha etablerat en god relation till den du pratar med. Innan du kan komma med ditt budskap måste du veta att den andra personen förstår dig, vill lyssna på dig och gillar dina idéer.

Upptäck en helt ny tillvaro med enkla och kraftfulla tekniker
När du har gjort alla övningar, har du redan börjat upptäcka hur de här teknikerna på allvar kan förändra din tillvaro. Och innan du börjat öva väntar dig nya, spännande erfarenheter! När du skapar de relationer du vill ha, öppnar du samtidigt upp för helt nya möjligheter och samarbeten, på ett sätt som du kanske aldrig hade mött annars. Och ändå är det inte speciellt svåra saker.

Innehåll:
Kursen innehåller 6 avsnitt. Varje avsnitt är mellan 3-6 minuter. Ett av avsnitten innehåller en övning där du gärna får ha tillgång till en TV.

Nu sätter vi igång!

/Henrik

Köp nu - 399 kr