Annette Lefterow

Författare, pedagog inom hälsa- och wellness

Annette Lefterow

Jag heter Annette Lefterow och har över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans. Min stora passion i livet är att hjälpa andra att må bra. Mitt specialistområde kallas ”välbefinnande”, eller ”wellness” som jag brukar uttrycka det. Jag har en bakgrund som dansare, och dansen var starten på det som jag har ägnat mitt liv åt de senaste 25 åren.

Wellness kan beskrivas som konsten att skapa balans mellan kropp och tanke. För egen del är jag särskilt intresserad av att lära mig själv och andra mer om att må bra i vardagen: i hemmet, på flygresan, på jobbet eller bara på språng mellan allt det där som kallas livet.

Under åren har jag utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga och pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Jag har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt skapat ett eget TV-format, Wellness-skolan. Mitt företag – Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar.

Jag har också skrivit flertalet böcker, bland annat: Din guide till wellness (2015), Din personliga guide till Wellness (2006), Wellness och maten (2008), Wellness för dig mitt i livet : yoga, pilates, meditation och andra må bra-tips (2008).

Är du intresserad av att veta mer, följer du mig på:
Facebook: facebook.com/wellnessbylefterow
Instagram: instagram.com/lefterow
Hemsida: www.lefterow.com

Lev fullt ut, här och nu!

//Annette