Leila Söderholm

Personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach

Leila Söderholm

Jag är en trebarnsmamma som tävlat i både kanot och streetracing med min motorcykel. Med en enkel och lekfull inställning till hälsa och träning inspirerar jag dagligen människor att röra på sig. Att hitta träningsformer som är roliga, effektiva och som faktiskt blir av.

Jag har över 20 års erfarenhet av träning, kost och hälsa och är flitigt anlitad som coach och föreläsare. Jag är träningsexpert på TV4, frilansande medarbetare till flera av Sveriges största magasin och är även uppskattad som inspiratör.

Med min inställning till träning inspirerar jag de flesta jag träffar, oavsett om du är en ung träningsentusiast eller en äldre dam med rullator. Jag ser jag till att du känner dig sedd och inspirerar dig till små enkla förändringar.

Vi människor har en tendens att krångla till saker och göra dem stora och alldeles för svåra. Hälsa är en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vardagen för att må så bra som möjligt. Det är oftast de små sakerna som ger störst effekt. Det är lika viktigt att sova, äta och röra på dig som att vårda dina relationer och ha mål i livet.

För mig är hälsa en helhet med sju parametrar vi måste ha koll på;

sömn
relationer
stress
arbetsroll
motion
kost
din målsättning

Minst fem av dessa ska alltid funka, då klarar du dig. Om tre är dåliga behöver du göra något, men det krävs väldigt lite för att komma igång.

Välkommen till mina kurser!

//Leila