Kursinformation

Träna utan krångel
Jag heter Shirin Djavidi och kommer att vara din coach under 8 veckor mot en sundare och starkare livsstil. Jag har jobbat med träning och hälsa i snart 20 på både det ena och andra sättet. Och med mina erfarenheter och kunskaper har jag nu tagit fram den här kursen speciellt till dig som vill komma i form utan en massa krångel. Med små förändringar kan du få stora resultat.

Det är träning som du kan göra hemma, på landet eller på semestern. Varje vecka gör du 15 minuters träningspass 6 dagar i veckan tillsammans med mig. Alltså, när du väl tränar, gör du det ordentligt. Och du kommer få mycket goda resultat om du dessutom äter en sund och välbalanserad kost.

Övningarna är funktionella och aktiverar därmed flera muskelgrupper samtidigt. Som både journalist, personlig tränare, yogalärare, författare och föreläsare, allt inom träning och hälsa, lär jag mig nya saker i ämnet varje dag och jag tröttnar aldrig på att utvecklas inom det som är allra viktigast för oss alla. Nämligen vår hälsa. Utan vår hälsa, har vi inget. Har vi vår hälsa, kan vi åstadkomma allt vi önskar.

Redskap: 

  • Mobiltelefon med tidtagarur
  • Hopprep (om du vill)

Om du väljer den här kursen, så betyder det att du bryr dig om dig själv.

Välkommen!

Kram Shirin

Köp nu - 399 kr