Shirin Djavidi

Personlig tränare, journalist, författare

Shirin Djavidi

Jag heter Shirin Djavidi och har jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Som journalist och personlig tränare, yogainstruktör, författare och föreläsare lär jag mig nya spännande saker från människor jag träffar som gör att mitt intresse för träning och hälsa hela tiden ökar.

Jag har med mig en aktiv och hälsosam livsstil från barnsben som en naturlig del i vardagen. Redan som sexåring började jag spela tennis och som tonåring blev jag intresserad av att gå på gym och testa olika klasser. Jag flyttade till usa för ett utbytes år när jag var 16 och där blev det mycket tennis, löpning och friidrott. Några år senare utbildade jag mig till aerobicinstruktör och efter det följde en hel rad med utbildningar inom träning och hälsa.

I december 2011 släppte jag min första träningsbok Träna dig 10 år yngre, vilket jag sett fram emot att få göra väldigt länge. Det är en bok som först och främst handlar om träning men även om hur du ska kunna hitta din balans i livet. Tränar du regelbundet, äter bra mat, sover, skrattar, ger dig på utmaningar och skrattar mycket har du mycket vunnet.

Sedan många år tillbaka kombinerar jag jobbet som journalist och träningscoach genom att hålla kurser, jobba som personlig tränare, yogalärare, skriva om hälsa och träning till många av Sveriges alla magasin och tidningar. Jag har gjort tv, babblat i radio och suttit i morgonsoffor. Allt med samma mål, att hjälpa, peppa, guida och inspirera till en sundare och starkare livsstil.

I min kurs Kom i toppform med Shirin kommer jag att vara din coach och peppa dig hela vägen. Vi kommer att ha olika fokusområden varje vecka, men alla muskler kommer alltid att vara involverade. Vi jobbar med funktionella övningar som aktiverar så många muskelgrupper som möjligt och muskler som du har användning för i vardagen. Träningen är intensiv och effektiv. Mitt mål är att du efter våra 8 veckor tillsammans ska ha hittat en starkare och sundare livsstil. Vi ses!

Lycka till ☺

Följ mig gärna på instagram:
1. shapebyshirin
2. sky_training

Lev aktivt – du har allt att vinna!

Kram // Shirin