Seth Ronland, Andreas Öhgren

Årets PT 2011 & 2013, grundare 3D Koncept, NHL-proffsens tränare

Seth Ronland, Andreas Öhgren

Jag heter Seth Ronland och började min karriär som PT 2001 via American Council of Exercise och har sedan dess haft uppdragsgivare som Navy Seals, NHL spelare och UFC atleter. Parallellt med karriären som PT, tävlade jag och tog två SM-guld i Athletic Fitness.
Därefter har jag fortsatt att utbilda mig själv och andra. 2011 fick jag utmärkelsen ”Årets PT”. Eftersom jag arbetar med både elitidrottsmän och rehabilitering av seniorer, har jag en kunskapsbank som ger alla kursdeltagare något att relatera till. Förutom ett brett klientel föreläser jag för företag, idrottsklubbar och inte minst allmänheten.
Jag driver själv en träningsanläggning i Skåne vilken nominerades till årets mest innovativa anläggning i Sverige 2009 och till Sydöstra Skånes företag 2010.

Jag heter Andreas Öhgren och har jobbat som personlig tränare i Stockholm sedan 1998. Med åren har jag jobbat alltmer utifrån en holistisk träningsfilosofi. Det innebär att jag ser din form, hälsa och prestationsförmåga som ett resultat av din livsstil som helhet – hur du tränar, äter, sover, jobbar, tänker och prioriterar.
Själv började jag tidigt att spela ishockey och debuterade som elitspelare 1990 i Timrå IK. Efter en allvarlig ryggskada valsade jag runt bland landets ”experter” för att få hjälp med mina ryggproblem, utan resultat. Jag tog då saken i egna händer och började utbilda mig till personlig tränare. 2013 fick jag utmärkelsen ”Årets PT” Guldhjärtat.
Min specialitet är skadeförebyggande träning, rehabträning och optimal prestation för idrottare; bland annat jobbar jag med en rad NHL-stjärnor, alpina stjärnor men även idrottande barn och ungdomar.

Vårt koncept 3-D Funktion
Tillsammans har vi tagit fram 3D Träning –3D-funktion är ett unikt sätt att se på kroppens funktion och rörelsemönster, baserat på naturens lagar: gravitation, massa/moment och underlagskrafter. Det handlar om att träna som kroppen är skapt för, i alla olika rörelseplan; framåt/bakåt, sidled och rotation. 3-D Funktion är den utbildning som vi själva velat ha. Vi har nu skapat tre kurser här hos Inspire Me som vi hoppas att du kommer gilla.

Vi ses!

//Seth och Andreas