Sabina Dufberg

Personlig tränare, hälsocoach och kostrådgivare

Sabina Dufberg

Jag heter Sabina Dufberg och har över 22 års erfarenhet av att leda andra i träning. Jag startade i unga år med min första tränarutbildning och har genom åren fortsatt utvecklat mig själv på ett personligt plan samt genom mina kunders äkta livshistorier. Erfarenhet av livet är den största lärdomen.

Jag har läst management och ledarskap på KTH, idrottspsykologi, mindfulness samt ett flertal utbildningar inom träning och kost. Genom åren har jag coachat och utbildat andra tränare men också elitidrottare och rehabiliteringspatienter. Jag har även varit med att startat och drivit ett flertal hälso- och fitnessanläggningar.

Idag driver jag företaget Laine Lifestyle Consulting, är en flitigt anlitad föreläsare och författare till böckerna ”Tänk om tänkt rätt” samt ”Snygg och Stark- den ultimata träningsguiden”. Jag ordnar även event och träningsresor, är träningskonsult på Sturebadet och har meriter som TV-profil och tränare för Biggest Loser Sverige.
För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen.

Följ mig gärna på:

www.sabinadufberg.com
instagram.com/sabinadufberg
Facebook: Sabina Dufberg

Jag tror på en hållbar livsstil och inte på kortsiktig fysisk aktivitet.

//Sabina