Kim Källström

Fotbollsproffs, landslagsspelare

Kim Källström

Jag heter Kim Källström och är fotbollsspelare. Jag har spelat en bra bit över 100 landskamper för Sverige i fotboll och har deltagit i OS, VM och EM. Jag har vunnit ligan/cupen tre gånger i Sverige och fyra gånger i Frankrike. Idag spelar jag för schweiziska Grasshopper Club Zürich.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har alltid älskat att utmana mig själv och pressa mig till det yttersta. Som ung spelade jag även ishockey men valde till slut fotbollen. Gemenskapen i fotbollen har alltid varit en stark drivkraft för mig liksom viljan att vinna.

Under åren har jag lärt känna min kropp utan och innan, jag vet exakt hur mycket jag kan pressa mig under träningarna och jag vet när jag behöver återhämtning.

Utöver själva fotbollsträningen, satsar jag idag på att underhålla min styrka samtidigt som jag utvecklar min stabilitet och smidighet.

Jag älskar att träna, det får mig att må bra och jag känner mig privilegierad som haft träning som yrke i över 15 år. Kan jag inspirera dig till att börja träna och känna en bråkdel av den  lust som jag känner, inför träning då har jag verkligen lyckats.

//Kim