Henrik Fexeus

Mentalist

Henrik Fexeus

Jag heter Henrik Fexeus och är mentalist. Det innebär att jag jobbar med det som rör sig i ditt huvud, samt hur det påverkar ditt beteende.

Under de senaste tio åren har jag gjort tv-program på SVT och TV4 där jag via psykologiska experiment visar hur ordlös kommunikation och påverkan fungerar. Några exempel på dessa är Hjärnstorm (SVT 2007-2009), Kärlekskoden (SVT 2014) samt Nyhetsmorgon (2014-2015). Jag satt även i Talang-juryn på TV4.

Tidningar och tv anlitar mig ofta som expertkommentator då jag har utsetts till en av världens 30 ledande experter på kroppsspråk. Bland annat har jag kommenterat kronprinsessan Victorias bröllop, det svenska riksdagsvalet 2014 och det amerikanska valets SuperTuesday 2016.

Som författare har jag skrivit sju böcker om mänskligt beteende och ordlös kommunikation. Mina böcker har översatts till 29 språk, bland annat kinesiska, ryska och japanska, och sålt i över en miljon exemplar världen över. Min första bok hette Konsten att Läsa Tankar (Forum, 2007) och den senaste var Maktspelet (Forum, 2014).

Om du är intresserad av att nå mig så finns jag på:

@henrikfexeus (instagram)
facebook.com/henrikfexeus (facebook)
henrikfexeus.se (webb)
youtube.com/hfexeus

Där dyker det regelbundet upp nytt spännande material om mänskligt beteende och vår märkliga hjärna.

Ta kontroll över din ordlösa – och omedvetna – kommunikation

Snart kommer jag lansera en ny onlinekurs – håll utkik!

//Henrik