Christina Stielli

Inspiratör, författare, föreläsare

Christina Stielli

Jag heter Christina Stielli och har arbetat med utbildning och föreläsningar i snart 15 år. De senaste 5 åren har jag själv stått på scenen för att förmedla kunskap, insikter och erfarenheter efter att ha jobbat som chef med personalansvar inom branscher med höga krav på kreativitet, stresshantering, service och förändringsvilja. Två år i rad har jag fått utmärkelsen Årets Kvinnliga Talare.

Det var efter ett stressammanbrott och en turbulent sorgeperiod som jag bestämde mig för att försöka hitta glädjen i livet igen. I den här kursen har jag samlat mina egna erfarenheter, kunskaper, verktyg, konkreta råd och handfasta tips för att livet ska bli lite lättare. Jag berättar om livets kullerbyttor, om vikten av att bygga sin egen krockkudde, på vilket sätt vi kan hantera olika situationer, vårt arbete, balansen mellan jobb och privat tid och om det livsviktiga i att träna upp förmågan att vara glad.

Jag lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Vi är skyldiga oss själva att ta det ansvar vi har mot oss själva och gentemot varandra. Och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på resan. Och låt oss göra en sak tydlig redan här – jag pratar inte om att vi ska gå runt och tänka positivt utan om hur vi ska klara av skiten i livet.

År 2010 debuterade jag med boken Jag älskar dig inte, en roman som till min glädje kom att bli något av en bästsäljare. Därefter har jag skrivit flera böcker, bland annat Jag vill vara glad! (en bok om glädje, 2014) och 2016 kommer boken Skapa arbetsglädje!

Om du är intresserad av att veta mer om mig, mina seminarier och föreläsningar kan du följa mig på:

christinastielli.se
instagram.com/stielli
twitter.com/stielli
facebook.com/christinastielli
snapchat: stielli

//Christina