Caroline Wilbois & Johanna Andersson

Leg. dietister

Caroline Wilbois & Johanna Andersson

För Caroline som vuxit upp i en matfamilj och för Johanna som njuter av att äta god mat var diestistutbildningen självklar.
Båda valde vägen genom köket och efter 10 års arbete med mat och hälsa driver de ett uppskattat Instagramkonto och blogg med syfte att inspirera till en mer grön och framförallt god, hälsosam och enkel matvardag. Oavsett om du vill minska i vikt, äta för stärka dina friskfaktorer, hitta ny inspiration till hälsosam vardagsmat eller äta för en god tarmflora så guidar dietisterna dig rätt.

Både Caroline och Johanna har under flera år jobbat inom sjukvården, med även med matinspiration och recept på ICA och inom äldreomsorgen. Idag är de uppskattade utbildare och föreläsare och arbetar samtidigt med kostbehandling för hälsosam vikt, livsstilsförändring, krånglande magar och med idrottsnutrition. Att ha ett genuint intresse för mat och matlagning säger de båda är nödvändigt för att kunna nå ut med både kunskap och inspiration om hälsosam mat. Det ska vara gott att äta hälsosamt!

/ Johanna & Caroline

Vår onlinekurs lanseras inom kort, håll utkik!