Åsa Fornander och Maria Olofsson

Nike Master Trainer, grundare av Barre Move, Entrepenörer

Åsa Fornander och Maria Olofsson

Jag heter Åsa Fornander och är en av fyra NIKE Master Trainers i Sverige. Jag har ett långt och gediget samarbete med NIKE bakom mig och har utöver Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) även grundat danskonceptet, AfHo (Afro House) som är en dansklass i träningsform. Jag har även genomgått flertalet utbildningar och workshops inom träning och hälsa och är även diplomerad massageterapeut.

Jag har främst utbildat mig på Balettakademien i Stockholm samt på Broadway Dance Centre i New York City. Under mina år i New York jobbade jag bland annat som tränare för Les Mills (även i Stockholm). Varje höst arrangerar jag en dans- och träningsresa till New York.  Till vardags undervisar jag fasta klasser på SATS och House of Shapes och är ofta anlitad som presentatör och föreläsare till inspirationsevent både i Sverige och utomlands.

Jag heter Maria Olofsson och är Nike Master trainer och utbildar instruktörer inom bland annat Core, Aerobics och step, Ledarskap och kommunikation.

Jag har de senaste 20 åren arbetat med att inspirera människor till att må bra och få mer energi genom att träna. Till vardags arbetar jag som projektledare och affärscoach, med lite extra fokus på idéer och innovationer inom träning och hälsa och driver mitt eget företag Motivation and Move

Under några år har jag drivit en egen yogastudio i Umeå, men kör nu klasser på IKSU Sport och utbildar och inspirerar instruktörer i Sverige och runt om i världen. Genom mitt arbete som Master Trainer för Nike har jag förmånen att få resa och ge inspiration både på träningsresor och event.

Jag brinner för att du och alla andra ska hitta en aktivitet/träningsform där du känner att du går ifrån en träningsstund full av ny energi!

Barre Move
Tillsammans har vi utvecklat en ny träningsform Barre Move (Barre = french, betyder stång – uttalas bar), som är en kombination av balett, funktionell träning och yoga/rörlighet. Här utgår vi från basövningar inom respektive teknik och blandar finlir med större rörelseflöden för att få en skonsam – men ändå effektiv – träning för hela kroppen.

Har du frågor eller funderingar kring Barre Move är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

mariaolofsson.se

asafornander.com