Anna Lissjanis

Träningsentreprenör, personlig tränare

Anna Lissjanis

Jag heter Anna Lissjanis och är en jämtländsk träningsentreprenör och personlig tränare sedan 16 år tillbaka. Idag bor jag i Stockholm tillsammans med min man och fyra barn.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Redan som 5-åring tävlade jag i skidåkning och sedan dess har det bland annat blivit flera marathon-lopp och en svensk klassiker. Jag brinner för att inspirera andra till styrka – inifrån och ut, och vill nå ut till en stor målgrupp. 2009 började jag därför att blogga på trendotraning.se, idag annalissjanis.se, som idag är en av Sveriges största träningsbloggar. Dessutom är jag medgrundare av konceptet ”Frisk & Stark Familj” samt ”Get OUT to workOUT” som arrangeras tillsammans med Milla Åkerlund i samband med träningsresor för familjer åt Apollo runt om i världen.

Utöver träningen har jag även ett stort intresse för olika typer av konstnärliga uttryckssätt och 2016 debuterade jag som barnboksillustratör av ”Dante letar bokstäver” och ”Dante letar siffror”, utgivna av IDUS förlag. De har inslag tänkta att inspirera barn till naturlig rörelse i sina lekar.

Med 4 barn, hem och jobb vet jag att det inte alltid är helt lätt att få till träningen, men allt går om du verkligen vill. Att se möjligheter istället för hinder, jobba målmedvetet, vara realistisk och ha tålamod är några av mina starkaste sidor som jag gärna vill dela med mig av till dig.

//Anna